Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΙΦΑΔΟ


1.500 κιλ. Μοσχαρι(ποντικι η ελεια)
1.500 κιλ κρεμιδακι για στιφαδο
αλατι,πιπερι,παπρικα.ζαχαρη ενα δαφνοφυλλο
2μικρα ποτιρακια λευκο κρασι
ελαιολαδο


Σε μια φαρδια κατσαρολα ζεστενουμε το λαδι και τσιγαριζουμε το μοσχαρι να ροδισει
απο ολες τις πλευρες.Ριχνουμε 2 κουταλακια παπρικα και σβινουμε με κρασι.Προσθετουμε
ζεστο νερο 1 δαφνοφυλλο και αφινουμε σε χαμυλη φωτια να βρασει.
Σε μια αλλη κατσρολα ζεματαμε λαδι και ριχνουμε τα κρεμιδια κουνοντας ελαφρος το σκευος ροδιζουμε τα κρεμιδια προσθετοντας 2-3 κουταλιες ζαχαρη 1 κουταλακι παπρικα.(Καραμελονοντας τα κρεμιδια)
Σβινουμε με λιγο κρασι.
.Με σκεπασμενο σκευος βραζουμε σε χαμυλη φωτια. Οσπου το κρεας μας να βρασει.Στο τελος
ριχνουμε τα κρεμιδια στην κατσαρολα με το κρεας ,αφινουμε λιγο να δεσει η σαλτσα μας στη φωτια.

Σερβιρουμε με ρυζι ,πατατες τυγανιτες ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου