Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΥΛΙΚΑ: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.) 3 κουταλιές της σούπας κακάο (30 γρ) 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο Lurpak τρούφα για επικάλυψη


Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε το ζαχαρούχο, το κακάο και το βούτυρο και τοποθετούμε στην φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς περίπου για 10 λεπτά μέχρι να δέσει το μίγμα και να ξεκολλάει από τον πάτο. Αδειάζουμε σε μια επίπεδη επίπεδη επιφάνεια, αφήνουμε να κρυώσει και πλάθουμε μικρά μπαλάκια ρολάροντάς τα στην τρούφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου