Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΝΤΑΣΚΕΠΑΠ

500 .γρ μοσχαρι σε κυβους
500 .γρ χοιρινο σε κυβους
500 .γρ κρεμιδι κομενο
4 ντοματες
2 χρωματιστες πιπεριες
1 κουταλι της σουπας παπρικα γλυκια
αλατι πιπερι
3 κουταλιες της σουπας κρεμα γαλακτος


Τσιγαριζουμε το κρεας σε λιγο ηλιελαιο,προσθετουμε τα κρεμιδια οταν ροδισουν ριχνουμε της πιπεριες τα μπαχαρικα και στο τελος της κομενες και ξεφλουδισμενες ντοματες.Προσθετουμε λιγο νερο και βραζουμε σε χαμηλη φωτια.Οταν ειναι ετοιμο προσθετουμε την κρεμα γαλακτοος.

Σερβιρουμε με ρυζι η μακαρονακι κοφτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου