600 γρ. βουτυρο (αγελαδινο)
250γρ.καβουρδισμενο αμυγδαλο
220 γρ .ζαχαρη αχνη
1200 γρ. αλευρι
1/2 κουταλακι μπεκιν μπαουτερ
50 γρ. κονιακ
1 βανιλια
λιγο ανθονερο
και αχνη ζαχαρη για το πασπαλισμα.
Ζυμνουμε ολα τα υλικια εκτος το ανθονερο.Πλαθουμε τους κουραμπιεδες και τους
ψηνουμε στους 170* βαθμους για 15-20λεπτα περιπου.Τους ζεστους κουραμπιεδες ραντιζουμε με ανθονερο και τιλιγουμε σε αχνη ζαχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου