Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ


250 ΓΡ. ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ
250 ΓΡ. ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΙΑ ΝΤΑΣ ΚΕΠΑΠ (ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ )
250 ΓΡ ΑΡΑΚΑ
5-6 ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
1 ΚΡΕΜΙΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ
2-3 ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
1 ΒΑΖΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
1 ΒΑΖΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
1 ΚΟΥΤΙ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
500 ΓΡ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΙΟΝΟΥΝ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ

(ΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ)



ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΕΘΕΤΟΥΜΕ
ΤΟ ΚΡΕΜΙΔΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΤΥΡΙΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ(ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ)ΚΑΙ ΑΦΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΙΛΗ ΦΩΤΙΑ.


ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΚΡΥΩΣΗ ,ΣΤΡΟΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΤΩ (ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ)ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΙΠΑ ΦΥΛΛΑ.ΧΑΡΑΚΟΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΙΓΟ ΝΕΡΟ .ΣΤΟΥΣ 180* ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΡΟΔΙΣΗ Η ΠΙΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου