Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

KΡΟΥΑΣΑΝ ΒΟΥΤΥΡΟΥ


ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ


1000 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ( ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ)
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΛΑΤΙ
1/2 ΚΙΛΟ ΓΑΛΑ
250 ΓΡ .ΓΙΟΥΡΤΙ 2%
200 ΓΡ. ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
30 ΓΡ. ΜΑΙΑ (ΦΡΕΣΚΙΑ)
1/2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΗ


ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΟΥΒΑ ΣΤΗ ΜΕΣΙ ΟΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΝ ΜΑΓΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΨΣΗ.
ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΙΝΟΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ.
ΑΝΙΓΟΥΜΕ ΦΛΛΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΤΑ ΑΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ ΑΡΕΟΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170* ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.













ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙ ΚΑΙ ΑΝΙΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου